Kääntyvätkö kurssit Vaasassa?

LIIGA / Ennakko
Edellisellä kerralla Oskari Setänen oli kaukalon herra.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kuluneella kaudella Sportin ja Lukon kaikissa kolmessa kohtaamisissa avainsana voittoon on ollut vieras. Lauantai-ilta näyttää, toistuuko kaava vai murtavatko kotkapaidat raumalaisvieraat.

Sport kohtaa Lukon kotonaan takana tärkeä ja esimerkillinen voitto TPS:stä. Uuden vuoden alettua vaasalaisten meno onkin piristynyt huomattavasti, ja tähän mennessä vuoden 2015 kuudesta ottelusta saldona on kolme voittoa ja kolme tappiota.

Heikon jakson jälkeen Charles Bertrand on jälleen iskussa, ja pisteitä tulikin edellisessä ottelussa kiitettävästi. Pakistosta Mike Brennan on myös alkanut kerätä pisteitä tililleen.

Lähes kokonaan uudistettu ykkösketju on ollut yllättävänkin hyvä viime aikoina, kuin myös haalarivitjat. Damien Fleuryn selkää painaa apina vieläkin, ja Sportin maalitykiltä odotetaankin onnistumisia pian.

Lukolla puolestaan on viime aikoina ollut vaikeaa. Johtoaseman pitäminen on ollut tukalaa, ja päätöserät ovat olleet raumalaisille erityisen vaikeita.

Yksittäisistä suorittajista Aaron Gagnon ja Ville Vahalahti ovat olleet vaisuja. Henrik Koiviston johtama kakkosketju pelasi edellisessä ottelussa todella vähän.

Oskari Setänen oli edellisessä kohtaamisessa raumalaisten paras pelaaja, joten on hyvinkin mahdollista nähdä hänet aloittavana maalivahtina.

Ykkösveskari Ryan Zapolskilla on vaikeampi hetki päällä. Edellisestä kahdeksasta ottelusta, joissa jenkkiveskari on aloittanut, on voittoja vain kaksi.

Edessä on tärkeä ottelu molemmille joukkueille. Sportin kannalta jumbosija olisi parhaimmassa tapauksessa jaettu TPS:n kanssa.

Lukko puolestaan kääntäisi voitolla kurssin takaisin voitolliseksi ja vakiinnuttaisi asemaansa kärkikastissa.

Seuraa Heitä

Jarkko Immonen #23 |

Keskushyökkääjä

Viimeiseen kahteen otteluun nakuttanut neljä pistettä. Uusi tutkapari Bertrandin kanssa.

Olavi Vauhkonen #42 | Jokerit

Laitahyökkääjä

Onnistui ainoana pelaajana edellisessä ottelussa, ja on muutenkin esiintynyt pirteästi.

» Lähetä palautetta toimitukselle