Tappara liian kova Pelicansille − Kemiläiselle kauden avausmaali

LIIGA / Kuvakooste
Hakametsässä Tappara yllätti kotikannattajansa heräämällä illan kamppailuun jo ensimmäisessä erässä. Illan voitto-osuma syntyi jo ensimmäisen erän loppusekunneilla Valtteri Kemiläisen onnistuttua ylivoimalla. Lopputulos Tampereella 4-1.
Kuva © Jarno Hietanen
Kotikannattajat odottivat mielenkiinnolla heräisivätkö kirvesrinnat jo ottelun ensimmäiseen erään.
Iikka Kangasniemi oli lähellä onnistua iskemään "vanhanaikaisella" illan avausosuman.
Tappara pääsi Kangasniemen pyörähdysten jälkeen nopeasti kiinni valkopaitojen hyökkääjiin.
Sebastian Repo pääsi yllättämään taklauksellaan Ben Bloodin.
Arttu Ilomäki sai selvästi virtaa iskemästään avausmaalista ja mies haki innolla myös toista osumaa.
Jani Lajusen hyvä maskipeli pohjusti illan voitto-osuman.
Maali oli Valtteri Kemiläiselle kauden ensimmäinen.
Laitaväännöissä sai tuuppia ja töniä ilman pelkoa jäähyminuuteista.
Pelicansin puolustus päästi Otso Rantakarin ampumaan yllättävän vapaasti siniviivalta, mutta tällä kertaa tulosta ei syntynyt.
Neljän tehdyn osuman lisäksi Tapparalla oli paikkoja lisämaaleihin.
Loppuminuuteilla Pelicansin lohdutusmaalin lisäksi keskityttiin lähinnä vastustajien halailuun.
Ottelun päätyttyä näillä herroilla riitti vanhoja pelikavereita morjestettavaksi.