Risto Dufva ja Sport hakivat täydet pisteet viimeiseltä Jyväskylän reissulta

LIIGA / Kuvakooste
JYPin peräsimessä mittavan ja menestyksekkään uran tehnyt Risto Dufva sai ottelun alussa kotiyleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Viimeistä kertaa Jyväskylässä valmentajan vieraillut Dufva oli jyväskyläläisten ensimmäinen mestaruusvalmentaja. Tasaisen ottelun vei lopulta Vaasan Sport lukemin 2–3.
Aloituskiekon pudottaminen oli tarkkaa työtä.
C.J. Smith vei JYPin johtoon ottelun alussa.
Maali oli Smithille kauden kahdeksas.
Jarkko Malinen väänsi tilanteeksi alivoimalla jo 2–0, kun avauserää oli pelattu 11 minuuttia.
Ensimmäisessä erässä Veini Vehviläinen torjui 14 kertaa ja piti vieraat nollilla.
Anton Stråka avasi Sportin maalitilin toisessa erässä alivoimamaalilla. Maalia tarkasteltiin pitkään tilannehuoneessa, mutta lopulta se hyväksyttiin.
Vehviläinen ei halunnut osallistua maalin kulmalla syntyneeseen torikokoukseen.
Erotuomarin tehtäviin kuului myös hammassuojien poimiminen.
Vaasalaiset työllistivät Vehviläistä ottelun edetessä yhä enemmän ja enemmän.
Sportin maalilla torjunut Miroslav Svoboda pelasi mainion ottelun.
JYPin tehomiehetkään eivät saaneet kolmatta kiekkoa hänen taakseen.
Loukkaantumisen jälkeen pelikentälle palannut Reid Gardiner ei päässyt tällä kertaa maalirautaa lähemmäksi.
JYP painoi kolmannessa erässä pelin Sportin päätyyn, mutta tuloksetta.
Atro Leppäsen illan liikkeisiin kuului muun muassa näyttävä tiikeriloikka.
Martin Hanzl alusti vieraiden voittomaalin.
Jesse Pulkkisen päässä ollut läpimurtokypärä koki kovia pelin tiimellyksessä.
JYP otti lopussa maalivahdin pois ja yritti tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla.
Vieraiden paketti pysyi tiiviinä ottelun loppuhetkillä ja pisteet matkasivat Jyväskylästä länsirannikolle.