Arkisto - Tšekki U20

Hakutulokset 1 - 20 / 148

Kuvakooste

Nuorten Leijonien MM-kisataival päättyi rumaan sulamiseen – Tšekki nappasi pronssimitalit pikamaaleilla

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 20:46 | Tiia Mahkonen
Tšekki voitti Suomen tehokkaan kolmannen erän ansiosta ja nappasi pronssiset mitalit kaulaansa. Nuoret Leijonat karkasi toisessa erässä jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta Tšekki pysyi sinnikkäänä ja viimeisteli lopuksi neljä maalia vain 50 sekunnin sisään.
Tšekki U20, Suomi U20
Raportti

Pronssimitalit jäivät haaveeksi – Nuoret Leijonat kaatui heikkoon kolmanteen erään ja erikoistilannepelaamiseen

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 20:44 | Tomi Tajakka
Suomen kaksi erää kestänyt jänne katkesi ja Tšekki murskasi tylysti Suomen mitalihaaveet maalein 8–5 alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen pronssiottelussa.
Timanttikuva

Tšekki kiri itselleen pronssimitalit

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 20:20 | Tiia Mahkonen
Tšekki mykisti Nuoret Leijonat hurjalla loppukirillään alle 20-vuotiaiden MM-kisojen pronssiottelussa ja uusi mitalinsa viime vuodelta. Edellisen kerran Tšekki on saanut mitalit peräkkäisinä vuosina vuosituhannen vaihteessa, vuosina 2000 ja 2001.
Tšekki U20
Raportti

Ruotsi MM-finaaliin vahvan kolmannen erän ansiosta – Jonathan Lekkerimäki sankarina

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 18:35 | Veeti Välimäki
Ruotsi otti finaalipaikan vahvan kolmannen erän ansiosta. Ruotsin sankarina toimi Jonathan Lekkerimäki, joka iski kaksi maalia.
Ruotsi U20, Tšekki U20
Artikkeli

U20 välieräennakko: Ruotsi haluaa kotiturnaukselleen kultaisen päätöksen, Nuorilla Leijonilla kova työ Yhdysvaltoja vastaan

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 6:00 | Jenna Westerlund
Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen ratkaisuhetket ovat käsillä. Torstaina Göteborgissa mitellään välieräotteluiden muodossa siitä, ketkä pelaavat perjantain odotetussa finaalissa. Välieräparit ovat Ruotsi–Tšekki ja Yhdysvallat–Suomi.
Tšekki U20, Ruotsi U20, USA U20, Suomi U20, nuoret leijonat, U20MM, U20
Uutinen

Näin pelataan U20 MM-turnauksen välierävaiheessa – Suomi kohtaa Yhdysvallat ja kisaisäntä Ruotsi Tšekin

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 23:32
Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa pelataan seuraavaksi välieräottelut. Torstaina pääsystä finaaliin kamppailevat Ruotsi ja Tšekki sekä Suomi ja Yhdysvallat.
Tšekki U20, Ruotsi U20, USA U20, Suomi U20, U20, nuoret leijonat, välierät
Haastattelu

Kanadan sensaatiomaisesti viime sekunneilla upottanut Jakub Štancl: "Tuo oli urani tärkein maali"

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 20:17 | Konsta Kiviniemi
Tšekki vastasi nuorten MM-kisojen suurimmasta yllätyksestä sen kaataessa Kanadan puolivälierissä lukemin 3–2. Voitto-osuman vain vajaa 12 sekuntia ennen päätössummeria vimeistellyt Jakub Štancl oli silmin nähden onnellinen median tentattavana.
Tšekki U20, Jakub Štancl
Raportti

Tšekki ratkaisi 11 sekuntia ennen loppua – hallitseva mestari Kanada ulos nuorten MM-kisoista

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 18:26 | Joni Perälä
Tšekki pudotti kaksi edellistä maailmanmestaruutta voittaneen ja neljä kertaa peräkkäin loppuottelussa pelanneen Kanadan lukemin 3–2.
Kanada U20, Tšekki U20
Uutinen

Tšekille kova kolaus – Adam Jiříček jättää U20 MM-turnauksen kesken polvivamman vuoksi

MAAJOUKKUE | 27.12.2023 12:20
Tšekin Adam Jiříček loukkaantui MM-turnauksen avausottelussa, eikä ensi kesän mahdollinen ykköskierroksen varaus pysty jatkamaan turnauksessa polvivamman vuoksi.
Tšekki U20, Adam Jiricek, U20
Uutinen

U20 MM-kisat: Tšekin huippulupaus koki kovia Slovakiaa vastaan − Adam Jiříčekin avauspeli jäi kesken

MAAJOUKKUE | 26.12.2023 16:33
Tšekin avausottelu U20 MM-kisoissa oli kaikin puolin haastava. Slovakialle kärsityn murskatappion lisäksi harmia joukkueelle toi huippulupaus Adam Jiříčekin loukkaantuminen.
Tšekki U20, Slovakia U20
Artikkeli

U20 MM-kisat, lohkoennakko B-lohko: Yhdysvallat ennakkosuosikki ilman superjunioreitakin, takana tiukka kolmen kauppa

MAAJOUKKUE | 25.12.2023 7:30 | Tero Liikanen
Yhdysvallat lähtee U20 MM-kisojen B-lohkoon selvänä ennakkosuosikkina, vaikka muutama huippulupaus jäi vielä rannalle kisajoukkueesta. Joukkueen takana puolestaan käydään tiukkaa taistelua seuraavista sijoista.
Tšekki U20, USA U20, Sveitsi U20, Slovakia U20, Norja U20
Artikkeli

U20 MM-analyysi: Jiří Kulich kantaa Tšekin harteillaan kohti kirkkaampaa tulevaisuutta

MAAJOUKKUE | 24.12.2023 8:00 | Konsta Kiviniemi
Tšekillä on U20 MM-kisoissa vain yksi tavoite – edellistalven hopeamitalin kirkastaminen. Hopeajoukkueesta Ruotsiin palaa kuusi massiivista vastuuta kantavaa pelaajaa, mutta kirkkain tähti kultaa jahtaavassa ryhmässä on jo NHL-jäällä debytoinut Jiří Kulich.
Tšekki U20, Jiri Kulich
Uutinen

Tšekkiläismedia: Kari Jaloselle potkut Tšekin maajoukkueesta

MAAJOUKKUE | 20.6.2023 14:01
Kari Jalosen pesti Tšekin A-maajoukkueen päävalmentajana on päättymässä ennenaikaisesti.
Tšekki, Tšekki U20, valmentajapotkut, tsekki
Haastattelu

Entinen NHL-vahti Ondřej Pavelec on huomannut nuorten pelaajien arvostuksen muutoksen: "Ensimmäisen kierroksen varauksen paikka oli jääkoneen luona"

MAAJOUKKUE, NHL | 27.1.2023 14:53 | Antti Nikulin
Ondřej Pavelec ei haikaile takaisin NHL-arkeen valmentajan roolissa. Entisen huippuvahdin mukaan NHL-seurat kohtelevat nuoria varauksiaan aivan toisin kuin hänen pelivuosinaan.
Tšekki U20, Ondrej Pavelec, maalivahtivalmennus
Kolumni

Nuorten MM-turnaus oli pitkästä aikaa fantastinen täysosuma

MAAJOUKKUE | 6.1.2023 16:00 | Riku Isokoski
Koronan kurittamien turnausten jälkeen nuorten MM-kiekko palasi komeasti kukoistukseensa Halifaxissa ja Monctonissa.
Kanada U20, Tšekki U20, Connor Bedard
Kuvakooste

Kanada juhli jälleen nuorten MM-kultaa – edellisestä kerrasta vain alle puoli vuotta

MAAJOUKKUE | 6.1.2023 10:26 | Saimi Airaksinen
Kanada pääsi juhlimaan nuorten MM-kultaa voittamalla Tšekin jatkoajalla lukemin 3–2. Ottelun hahmoksi nousi Kanadan Dylan Guenther, joka iski kaksi maalia.
Tšekki U20, Kanada U20
Raportti

Kanadalle jo 20. nuorten maailmanmestaruus − Dylan Guenther nousi jatkoerän sankariksi

MAAJOUKKUE | 6.1.2023 8:55 | Eero Hurmerinta
Kanada on nuorten maailmanmestari vuonna 2023. Finaali ratkesi ajassa 66.22 Kanadan eduksi Dylan Guentherin tekemällä 3−2-maalilla.
Haastattelu

Pettynyt Tomáš Suchánek oli tappiosta huolimatta ylpeä Tšekin hopeasta – seuraavaksi toiveissa NHL-varaus

MAAJOUKKUE | 6.1.2023 8:44 | Antti Nikulin
Tšekkimaalivahti Tomáš Suchánek valittiin median tähdistökentälliseen Kanadan MM-kisoissa. Ilman NHL-varausta oleva maalivahti yrittää kehittyä päivä päivältä paremmaksi torjujaksi.
Tšekki U20, U20 mm-kisat, finaali, tähdistö
Haastattelu

Jiří Kulich laukoi Tšekin MM-finaaliin – ei malta odottaa Kanadan kohtaamista loppuottelussa: "Siitä tulee uskomatonta"

MAAJOUKKUE | 5.1.2023 7:30 | Antti Nikulin
Tšekki kukisti Ruotsin jatkoajan jälkeen 2–1 ja pääsee tavoittelemaan kultamitalia. Tšekin sankariksi nousi hyökkääjä Jiří Kulich. Maan edellinen finaalipaikka on vuodelta 2001.
Tšekki U20, Jiri Kulich, U20 mm-kisat, välierä
Haastattelu

Tšekin kapteeni Stanislav Svozil ratkaisumaalin tehneestä Jiří Kulichista: "Hän on mielestäni aliarvostettu"

MAAJOUKKUE | 5.1.2023 7:29 | Kasperi Tarkiainen
Tšekki eteni nuorten MM-turnauksen loppuotteluun yli 20 vuoden tauon jälkeen. Ottelun jälkeen kapteeni Stanislav Svozil kehui vuolaasti omiaan.