Välieräsarjat jatkuvat – Kärpät jatkaa maalivahtirulettiaan, KalPa saa kapteeninsa takaisin

LIIGA / Uutinen
Tomi Karhunen aloittaa pudotuspelien viidennen ottelunsa tiistai-iltana Lahdessa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Liigan välierät jatkuvat tiistai-iltana Tampereella ja Lahdessa. Tapparalla ja Pelicansilla on kotiyleisön edessä mahdollisuus sysätä KalPa sekä Kärpät tukalaan tilanteeseen.

Liigan välierien kolmannet näytökset pelataan tiistai-iltana Tampereella ja Lahdessa. Tappara ja Pelicans johtavat otttelusarjojaan otteluvoitoin 2–0.

Tapparan hyökkäyksestä on sivussa Kristian Tanus, joten hyökkäysketjuja on laitettu uuteen uskoon. Otto Somppi saa ykkösketjuun Carter Camperin kanssa kaverikseen lauantaina nelosketjussa pelanneen Nicholas Baptisten. Anton Levtchi putoaa Petri Kontiolan johtamaan kakkosketjuun, jossa toisella laidalla tutulla paikalla on Veli-Matti Savinainen

Tamperelaisten kolmosketju säilyy lauantailta ennallaan ja nelosketjussa Baptisten paikalla hyökkää Philip Granath. 13. hyökkääjän roolissa illan ottelussa on Taylor Matson. Puolustuskuusikko on tutussa muodossa. Maalilla jatkaa Christian Heljanko

KalPan kokoonpanossa nähdään vain pieniä viilauksia. Konsta Kapanen putoaa kokoonpanon ulkopuolelle ja joukkueen kapteeni Tuomas Kiiskinen palaa kaukaloon. Lauantaina ketjun oikeana laitahyökkääjänä pelannut Andreas Okany siirtyy illan ottelussa Aapeli Räsäsen johtamassa vitjassa vasemmalle laidalle Kiiskisen hyökätessä oikealla laidalla.  Stefanos Lekkas jatkaa tolppien välissä. 

Pelicansin kokoonpanossa Miika Roine nousee Leevi Tukiaisen tilalle kolmosketjuun. Konsta Hirvonen palaa takaisin kokoonpanoon 13. hyökkääjäksi. Muutoin kokoonpano on sama kuin lauantaina. Niklas Kokko aloittaa Pelicans-maalilla pudotuspelien kymmenennen ottelunsa. 

Kärppien kokoonpanosta ovat sivussa Joose Antonen sekä Ville Heikkala. Antosen tilalla kakkosketjussa pelaa Connor Bunnaman ja Heikkalan paikalla nelosketjussa nähdään Julius Hermonen. Tomi Karhunen palaa oululaisten tolppien väliin, joten Niclas Westerholm on luukkuvahtina.  

 

» Lähetä palautetta toimitukselle