Tositoimiin palaava Jesse Puljujärvi siirtymässä AHL:ään

NHL / Uutinen
Puljujärvi viiletti viime kaudella Carolina Hurricanesin paidassa.
Kuva © Minas Panagiotakis
Pelaajan agentti Markus Lehto on vahvistanut tiedon.

Lonkkaleikkauksesta toipuva Jesse Puljujärvi vietti joulukuun koeaikasopimuksella Pittsburgh Penguinsin vahvuudessa. Nyt paikallislehti Tribune Review uutisoi, että hyökkääjä on liittymässä farmiseura Wilkes-Barre/Scrantonin riveihin.

Penguinsin general manager Kyle Dubas kertoi lehden mukaan asiasta radiohaastattelussa. Myös Puljujärven agentti Markus Lehto on vahvistanut tiedon.

Puljujärvi on ollut mukana Penguinsin jääharjoittelussa. Hän ei ole kuitenkaan voinut nousta joukkueen pelaavaan kokoonpanoon, sillä NHL:n koeaikasopimus ei mahdollista sitä.

Kärppien kasvatin ura taalaliigassa on ollut vaikea. Hän vietti kuusi kautta Edmonton Oilersissa, jonka jälkeen hän siirtyi kesken viime kauden Carolina Hurricanesiin. Siellä hänen 24 pelaamassaan ottelussa syntyivät tehot 0+3.

Puljujärven lonkka leikattiin viime kesäkuussa, jonka jälkeen edessä oli pitkä ja kivinen kuntoutusprosessi. Mies kuntoutti itseään Oulussa kauan fysioterapiasta ja kävelystä lähtien. Alkuperäisen arvion mukaan toipuminen olisi vienyt kuusi kuukautta, mutta hän julkaisi videon jäältä jo lokakuussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle