Pitkä odotus on ohi – Jesse Puljujärvelle kahden vuoden NHL-sopimus Penguinsiin

NHL / Uutinen
Puljujärvi pelasi NHL:ää viimeksi Hurricanes-nutussa.
Kuva © Minas Panagiotakis
Jesse Puljujärvi on solminut Pittsburgh Penguinsin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Ennen sopimusta Puljujärvi kiekkoili organisaation AHL-joukkueessa.

Lonkkaleikkauksesta toipunut Jesse Puljujärvi tekee paluun NHL-kaukaloihin. Penguinsin kanssa solmittu sopimus on kaksivuotinen, ja sen arvo kautta kohden on 800 000 dollaria.

25-vuotias hyökkääjä solmi Penguinsin kanssa koeaikasopimuksen joulukuun 10. päivä, minkä myötä hän harjoitteli seuran mukana. Kuntouduttuaan täysin hän pelasi organisaation AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa 13 ottelua tehden tehot 4+5.

Puljujärvi on Edmonton Oilersin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2016. Edmonton kauppasi hyökkääjän viime kaudella Carolina Hurricanesiin, jossa Puljujärvi pelasi 17 ottelua tehoin 0+2. Puljujärvi kertoi kamppailleensa koko kauden lonkkiensa jälkeen, ja heinäkuussa hänelle suoritettiin lonkkien uudelleenpinnoitus. Leikkauksesta toipuminen vei aikaa aina tammikuun puolelle saakka.

Puljujärvi on pelannut NHL:ssä kaiken kaikkiaan kuuden kauden aikana 334 ottelua tehoin 51+63. Tehokkaimmalla kaudellaan (2021–22) hän teki 65 ottelussa tehot 14+22.

» Lähetä palautetta toimitukselle