No nyt on porukkaa − PWHL:ssä kaikkien aikojen yleisöennätys naisten jääkiekossa

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Uutinen
PWHL-yleisössä riitti silmäpareja. Kuvituskuva.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
PWHL:n ottelussa lähenneltiin 20 000 ihmisen yleisömäärää. Edellinen ennätys naisten jääkiekossa oli Suomen ottelusta vuosien takaa.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa PWHL-ottelussa Toronton ja Montrealin välillä Scotiabank Arenalla nähtiin uusi naisten jääkiekkohistorian yleisöennätys, kun loppuunmyydyille lehtereille oli saapunut peräti 19 285 silmäparia ottelua seuraamaan. Toronto voitti ottelun 3−0.

− Jälleen kerran kannattajamme tekivät historiaa. Ennätyksellisellä suorituksella kansallisella näyttämöllä he tekivät Bay Streetin kamppailusta unohtumattoman, inspiroivan hetken, PWHL:n johtohahmo Jayna Hefford sanoi tiedotteessa.

Edellinen yleisöennätys naisten jääkiekko-ottelussa koettiin MM-kisojen alkusarjan ottelussa 2013, kun Kanadan ja Suomen välistä mittelöä oli seuraamassa 18 013 ihmistä. Edellinen naisten ammattilaisjääkiekon ennätys sen sijaan oli PWHL:n omaa käsialaa, kun alkukaudella Xcel Energy Centerissä Minnesotan ja Montrealin ottelua seurasi 13 316 katsojaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle