Maple Leafsille kova kolaus – ykkösvahti Joseph Woll sivussa viikkoja

NHL / Uutinen
Woll on vakuuttanut Maple Leafsin maalilla tällä kaudella.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafs kärsi kovan kolauksen, kun kanadalaisten ykkösmaalivahdiksi noussut Joseph Woll on viikkoja sivussa venähtäneen nilkan vuoksi.

NHL:n Atlantin divisioonan neljännellä sijalla oleva Toronto Maple Leafs kärsi mittavan menetyksen, kun vaahteranlehtien ykkösmaalivahdiksi kaudella noussut Joseph Woll on viikkoja sivussa venähtäneen nilkan vuoksi. Seura tiedottaa asiasta X-viestintäpalvelussa.

Woll loukkaantui Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. 25-vuotias jenkkivahti liukui maalillaan sivuttaissuunnassa torjumaan Rourke Chartierin maalille heittämää kiekkoa, kun hän kaatui maahan tuskaisesti. Woll talutettiin ulos kaukalosta, eikä hän saanut varattua yhtään painoa nilkalleen.

Woll on noussut Maple Leafsin luottovahdiksi tällä kaudella, ja hän on torjunut sinipaitojen maalilla 15 ottelua torjuntaprosentilla 91,60 %. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa kaudella on 2,80. Wollin poissaolon ajaksi Maple Leafsin maalille nousee venäläinen Ilja Samsonov, joka on torjunut kymmenessä ottelussa tällä kaudella.

Wollin loukkaantumisen voit katsoa alta.

» Lähetä palautetta toimitukselle