Lukko käytti Steven Jandricin option

LIIGA / Uutinen
Steven Jandric jatkaa Lukossa.
Jandric jatkaa raumalaisjoukkueessa myös ensi kaudella.

Lukko tiedotti lauantaina, että se on käyttänyt Steven Jandricin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta. Hyökkääjä kertoo, että Raumalle jääminen oli päätöksenä helppo, sillä mies on sopeutunut kaupunkiin hyvin. Myös seurajohto tarttui Jandricin palveluksiin mielellään.

− Meillä oli optio käytettävissä ja oli äärettömän helppo päätös pitää hänet täällä. Jandricin kohdalla tehtiin hyvä löytö ja hän vahvisti joukkuetta välittömästi, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi.

Jandric pelasi Lukko-paidassa 31 runkosarjaottelua ja teki niissä tehot 12+10=22. 

− Jandric oli tehokas ja teki hyvät tehot. Aloitti kolmoskentässä, mutta otti melko nopeasti paikkansa ykkösestä. Steven pystyi kantamaan vastuuta hienosti ja pelasi hyvän pätkän siinä mitä ehti pelaamaan ja teki hyvän vaikutuksen, Sahlstedt sanoo.

Lukon kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Jandricin mukaan joukkueen tulee tulevaisuudessa muistaa, kuinka pahalta näin aikainen kauden päätös tuntuu.

− Nyt meillä on kesällä hyvää aikaa valmistautua ensi kauteen, ja sitä kautta pystymme olemaan valmiina heti kauden alusta alkaen. Uskon, että meillä tulee olemaan hyvä ja menestykäs kausi Raumalla ensi kaudella, hyökkääjä virkkoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle