Antti Erkinjuntti jatkaa tutussa Slovakian liigan suomalaisseurassa

Muut Sarjat / Uutinen
Antti Erkinjuntti palaa HK Dukla Michalovcen paitaan.

Kokenut suomalaishyökkääjä Antti Erkinjuntti, 35, jatkaa uraansa viime kaudelta tutuissa maisemissa. Erkinjuntti solmi vuoden mittaisen uuden sopimuksen Slovakian liigassa pelaavan HK Dukla Michalovcen kanssa.

– Antin kanssa on pidetty yhteyttä keväästä lähtien ja olen erittäin tyytyväinen, että hän jatkaa meillä. Antti tuo niin paljon kokemusta ja johtajuutta nuorentuneeseen joukkueeseen pelillisen kyvyn lisäksi, että jatko oli loistava homma, seuran urheilujohtaja Elmo Aittola kommentoi.

Kotimaan jäillä muun muassa TPS:n, Tapparan, Pelicansin ja Sportin riveissä nähty Erkinjuntti teki viime kaudella Slovakian liigassa 24 ottelussa 9+14, pudotuspeleissä hän 12 ottelussa kuusi maalia.

Erkinjuntin saapuminen pitää Dukla Michalovcen miehistössä yllä vankkaa suomalaistasapainoa, sillä keväällä Slovakian mestaruuden HKM Zvolenin riveissä voittanut tuore hankinta Mikko Nuutinen on terveysongelmien vuoksi vuoksi sivussa jäiltä puolisen vuotta.

Tomek Valtosen valmentamaan miehistöön on jo aiemmin kiinnitetty Janne Keränen, Kalle Valtola, Karolus Kaarlehto ja Julius Pohjanoksa. Valtosen ja Aittolan ohella joukkueen johtoportaassa toimivat muina valmentajina Kasper Vuorinen ja Samuel Nordman.

» Lähetä palautetta toimitukselle