Tehokas ylivoimapeli siivitti LeKin voittoon Suomi-sarjan kärkikamppailussa

Suomi-sarja / Kuvakooste
Perjantai-iltana pelatussa Suomi-sarjan kärkikamppailussa Lempäälän Kisa kaatoi kotikaukalossaan Nokian Pyryn maalein 6–3. Ottelun ratkaisuhetket nähtiin erikoistilanteissa kotijoukkueen onnistuttua iskemään kolme ylivoimaosumaa ja viimeisteltyä viimeisen osuman tyhjään nokialaisten maaliin.
Kuva © Jarno Hietanen
Juniorit saattelivat kotijoukkueen kaukaloon.
Pyry aloitti ottelun vahvasti ja karkasi avauserässä kahden maalin johtoon.
Samaan aikaan Tampereella pelatusta liigaottelusta huolimatta Suomi-sarjan paikalliskamppailu houkutteli katsomoon lähes 400 henkeä.
Tuukka Hietamäki iski ylivoimalla LeKin avausosuman ja herätteli kotijoukkuetta takaa-ajoon.
Hetkittäin tunteetkin pääsivät lämpeämään.
Huollolla riitti töitä pienten kolhujen paikkaamisessa.
Ottelu alkoi kääntyä LeKin eduksi toisessa erässä.
Juuso Papinsaari tuuletti innolla ylivoimalla iskemäänsä 2–2-tasoitusta.
Kotijoukkue hallitsi erän loppupuoliskoa, mutta Ossi Mäkisen torjuntojen myötä erätauolle siirryttiin tasalukemissa.
Valtteri Kekarainen iski ottelun lopullisesti ratkaisseen 5–3-osuman ja heitti samalla apinan niskastaan.
Pyry jaksoi yrittää loppuhetkiin asti, mutta tällä kertaa pisteet jäivät Lempäälään.
Loppusummerin soitua LeKi pääsi juhlimaan 6–3-kotivoittoa.
Illan tappiosta huolimatta Pyry pääsee lähtemään ensi viikolla alkavaan jatkosarjaan kärkipaikalta.