Keskiympyrä: NHL:n alkukauden ilmiöt – Oilersin sirkus vie huomion, Canucks ja Hughes ällistyttävät

NHL / Podcast
Quinn Hughesin, Elias Petterssonin ja koko Vancouver Canucksin alkukausi on ollut mykistävä.
Kuva © Derek Cain
Keskiympyrä-podcastin jaksossa numero 11 kummastellaan Edmonton Oilersin valmentajapotkujen ajoitusta sekä tiedottamista. Samaan aikaan Vancouver Canucks ja sen tähtipelaajat keräävät suurta ihailua osakseen. Myös Patrik Laineen tähänastinen NHL-ura pääsee puntariin. Lopuksi jaetaan tähtiä viikon suurimmille onnistujille.

Keskiympyrä-podcastin kauden 11. jakso ottaa kantaa Edmonton Oilersin viestintään sekä alkukauden otteisiin. Tätä sekä menneen NHL-viikon muita huomioita jaksossa ruotivat Jatkoajan toimittajat Eemeli Aho ja Antti Nikulin.

Kauden ensimmäiset valmentajapotkut näkivät päivänvalon, kun Oilers vapautti Jay Woodcroftin sopimuksestaan ja pestasi uudeksi päävalmentajakseen Kris Knoblauchin. Knoblauchin aloitus on ollut voitokas ja muutos siten toivottu, mutta edistyneet tilastot saattavat paljastaa toista. Samalla spekuloidaan, onko hiekka D.J. Smithin tiimalasissa lopussa.

Runkosarjaa on pian takana ensimmäinen neljännes. Tämä saa juontajat katsomaan taaksepäin ja listaamaan alkukauden yllättäjät ja pettymykset niin pelaajista kuin joukkueista. Suomalaispelaajille jaetaan omat erilliset arvionsa. Näiden ohella kaksikko analysoi Patrik Laineeseen ja tämän uraan kohdistuvia puheita.

Jakson lopuksi valitaan menneen NHL-viikon kolme kirkkainta tähteä. Ainakin hetkellisen piristysruiskeen saanut Oilers on edustettuna tässäkin osiossa.

Keskiympyrän jakson sisältö:

Alkupuheet (00:12)
***
Uutiset:

Kivirannan flow ja maltti (01:55)
Ojasta allikkoon? – Oilersin valmentajan vaihdos ja mediasekoilu (05:32)
Ensipelastaja Alfredsson saapuu hätiin (19:19)
Säännöt on tehty rikottaviksi, Logan Thompson (24:09)
***
Viikon kohokohdat:

Kypärätemppuilu jatkukoon: Carlsson, Schenn, Butšnevitš, Hyman, Crosby ja Kane (27:17)
***
Suomalaishuomiot:

200 maalin Patrik Laine (29:18)
***
Alkukauden yllättäjät ja pettymykset:
Boston, Vancouver, Nashville, Mikkola, Välimäki, Kakko, Kotkaniemi (39:18)
Kuluneen viikon kolme tähteä (64:28)
Ottelunostot (67:48)

Keskiympyrä-podcastin seuraava jakso ilmestyy perjantaina 24. marraskuuta, jolloin esille pääsevät jokaisen joukkueen näkymättömät sankarit.

Podcast-jakso on nauhoitettu torstaina 16.11.2023.

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteita ja aiheideoita voi kirjoittaa Jatkoajan keskustelupalstalle Keskiympyrä-podcastia käsittelevään ketjuun, välittää Spotifyssa tai lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

Muokattu klo 14.50: Korjattu Butšnevitšin nimen kirjoitusasu.

» Lähetä palautetta toimitukselle