Westerlundin tulikaste

LIIGA / Ennakko
Erkka Westerlund ja Tomi Lämsä johtavat Jokereita ensimmäisen kerran tositoimissa torstaina, kun HPK saapuu Helsingin Areenalle. Hyvään vireeseen päässyt hämeenlinnalaisryhmä on Westerlundin joukoille kova mittari.

Kuntokäyrät

Jokerit voitti tiistaina IFK:n jatkoajalla, mutta päävalmentaja Hannu Jortikka ja kakkosvalmentaja Sami Ranta saivat silti lähtöpassit. Erkka Westerlund ja Tomi Lämsä vetivät joukkueelle ensimmäisen kerran harjoitukset keskiviikkona, joten ihmeitä kaksikko tuskin on Jokerien pelille tehdä.

HPK on maajoukkuetauon jälkeen voittanut kaikki kolme otteluaan. Erityisen maistuvat pisteet hämeenlinnalaiset nappasivat tiistaina, kun sarjakärki JYP kaatui maalein 5–4.

Ratkaisun paikat

HPK:n rutiinitaso on selvästi kotijoukkueen vastaavaa korkeampi. Potentiaalin osalta tilanne on päinvastainen.


Jokerit voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen lokakuun alussa.
Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Valmentajanvaihdos saattaa näkyä Jokerien pelissä monellakin tavalla. Pelaajilla on varmasti näyttöhaluja uudelle valmennusjohdolle, toisaalta muuttuneet ohjeet saattavat näkyä sekavuutena.

Kokoonpanot

Tiistaina katsomossa istunut Esa Pirnes oli keskiviikkona vatsataudissa, Ben Eaves puolestaan lepuutti loukkaantunutta jalkaansa. Kaksikon pelaaminen on torstaina epätodennäköistä. Lisäksi Jokereilta ovat edelleen sivussa Jani Rita ja Simo Mälkiä.

HPK:n riveistä puuttuu Tuukka Pulliaisen ja Mathias Porselandin lisäksi Aatu Hämäläinen, joka loukkaantui JYP-ottelussa. Tuukka Mäkelä saattaa sen sijaan palata kokoonpanoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle