Islanders sopimukseen Blake Comeaun kanssa

NHL / Uutinen
Menestyksekkään junioriuran pelannut Blake Comeau on solminut NHL-sopimuksen New York Islandersin kanssa. 20-vuotiaan hyökkääjän ja Islandersin välinen kontrahti on kolmivuotinen. Muita yksityiskohtia ei julkistettu.

Comeau oli Kanadan avainpelaajia nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa, kun vaahteranlehtiset nappasivat kultaa. Comeau on myös 18-vuotiaiden maailmanmestari. Tällä kaudella saskatoonilainen pelasi Kelowna Rocketsissa 60 peliä. Saaliiksi muodostui 21 maalia ja 53 syöttöpistettä. Hänet äänestettiin WHL:n ensimmäiseen tähtikenttään.

Viime kaudella Comeau oli voittamassa Kanadan junioriliigojen mestaruutta Memorial Cupia Kelownan riveissä. Kaudella 2003-04 Kelownan valmentajana oli Kanadan maajoukkuekiekkoilun iso nimi Marc Habscheid. Comeaun joukkuetoverista Kelownan vuosilta mainittakoon Joni Lindlöf ja Shea Weber.

Kanadan valmentajana nuorten MM-kisoissa ollut Brent Sutter on mainittu vahvana ehdokkaana Islandersin tulevaksi General Manageriksi.

- Blake on todellinen voittaja. Hän tekee kaiken hyvin. Hän taistelee ja on todellinen joukkuepelaaja, Islandersin GM:n tehtäviä lopetteleva Mike Milbury kehui.

- Olen iloinen, että Islanders luottaa minun olevan iso osa joukkueen tulevaisuutta, Comeau kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle