Schemeikka ja Rahkonen jatkavat Mertasen ohella TPS:n naisten valmennustiimissä

Naisten Liiga / Uutinen
Mertanen jatkaa TPS:n naisten päävalmentajana.
Kuva © Timo Savela
Terhi Mertasen sopimus ulottui jo vanhastaan ensi kaudelle, mutta valmentaja Silja Schemeikka ja fysiikkavalmentaja Hilkka Rahkonen tekivät vuoden jatkosopimukset.

TPS:n naiset tiedotti lauantaina, että päävalmentaja Terhi Mertanen, valmentaja Silja Schemeikka sekä fysiikkavalmentaja Hilkka Rahkonen jatkavat tehtävissään myös ensi kaudella. Mertasella oli jo sopimus jatkosta, mutta Schemeikan ja Rahkosen kontrahteihin sorvattiin vuosi lisää.

− Tälle kaudelle uudistuneen joukkueen ja toimintaympäristön muutoksen kautta hallille on kiva mennä päivittäin. Kauden aikana usea pelaaja on ottanut steppejä kehityksessään. On hienoa päästä jatkamaan töitä tämän tiimin ja joukkueen kanssa, Mertanen sanoo tiedotteessa.

Schemeikka nostaa omassa puheenvuorossaan esiin joukkueen hengen ja arvomaailman, Rahkonen puolestaan korostaa joukkueen rakennusprosessia.

− Uutta pohjaa on luotu ja nyt sen päälle aloitetaan rakentamaan entistä vahvempi ja kestävämpi urheilujoukkue. Meillä on nippu lahjakkaita pelaajia ja huippuvalmentajia, Rahkonen toteaa ja kiittelee sitä, että saa olla osa TPS:n porukkaa.

TPS on menossa Naisten Liigan pudotuspeleihin viimeisiltä mahdollisilta sijoilta, kun runkosarjan viimeinen viikonloppu on käynnissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle