Jukurit lukitsee runkoaan ensi kaudelle – Niclas Lundgrenille vuoden jatkosopimus Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Lundgren jatkaa Mikkelissä kolmannelle kaudelleen.
Jukurit solmi vuoden jatkosopimuksen puolustaja Niclas Lundgrenin kanssa. Seura tiedotti asiasta runkosarjan päätöskierroksen Kärpät-ottelussa.

Jukurit on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen ruotsalaispuolustaja Niclas Lundgrenin kanssa. Toista kautta Mikkelissä pelaava 34-vuotias kertoo Jukurien tiedotteessa kotiutuneensa Mikkeliin, mikä helpotti päätöstä jatkosopimuksen solmimisesta.

– Minä ja koko meidän perheemme olemme viihtyneet Mikkelissä erinomaisesti, ja olemme tykästyneet Jukurit-yhteisöön. Lisäksi jääkiekon pelaaminen on ollut hauskaa, ja uskon, että sama jatkuu myös tulevalla kaudella, Lundgren totesi tiedotteessa.

Puolustaja on merkkauttanut 175 runkosarjaottelussa 36 (6+30) pistettä ja kellottanut kuluvalla kaudella kolmanneksi eniten peliaikaa Jukureista. Ottelua kohden noin 18 minuuttia pelaavaa puolustajaa useammin jäällä ovat käyneet vain Linus Nässén ja Oliver Larsen.

– Niclas on ollut viimeisten vuosien ajan joukkueen isähahmo ja näyttänyt esimerkillään, kuinka eletään laadukasta ammattiurheilijan arkea. Kentällä Niclas on jatkanut samalla linjalla olemalla luotettava ja tasainen suorittaja, jonka pelin taso pysyy samana päivästä toiseen, kommentoi Jukurien urheilujohtaja Mikko Hakkarainen.

Jukurien kuluvan kauden joukkueesta tällä hetkellä sopimusta ensi kaudelle kantavat vain maalivahti Markus Ruusu, puolustajat Lucas Nordsäter, Sander EngebråtenNiklas Peltomäki ja Niilo Romppanen sekä hyökkääjät Jesper Piitulainen ja Topias Hynninen. Myös hyökkääjä Ottoville Leppäsen sopimuksessa on optio ensi kaudesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle