Jukureilta hätähuuto – "Olemme tulleet tilanteeseen, jossa taloudellista pohjaa on pakko tervehdyttää"

LIIGA / Uutinen
Olli Jokisen Jukurit on tällä hetkellä sarjassa sijalla yhdeksän.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Jukureiden julkaiseman tiedotteen mukaan seuran tilanne ei ole kestävä. Taloudellista pohjaa on pakko tervehdyttää, jotta Mikkelissä voidaan pelata kotimaista pääsarjakiekkoa myös tulevina vuosina.

Liigassa sijalla yhdeksän majaileva Jukurit julkaisi torstaina tiedotteen, jossa vedotaan sekä joukkueen kannattajiin että seuraa tukeviin yrityksiin. Viime kausien aikana Mikkelissä on koettu urheilullisia onnistumisia, mutta taloudellinen tulos laahaa perässä.

– Tähänastinen menestys on saavutettu koko yhteisön vahvan panoksen lisäksi runsaalla omistajien lisä- sekä lainarahoituksella. Tämä tilanne ei ole kestävä. Meidän tulee menestyä ja seistä omin jaloin, tiedotteessa todetaan.

Jukureiden on tutkittava kulurakennettaan ja tehostettava toimintaansa. Taloudellista pohjaa on pakko tervehdyttää, jotta pääsarjakiekkoilua voidaan jatkaa Mikkelissä. 

Jukurit vetoaa kannattajiinsa, jotta hallille saataisiin lisää yleisöä. Osana kampanjaa seura julkaisi myös Yhtenä Heimona -tuotteita sekä näkyvyyspaketteja.

– Kaikki voivat olla osaltaan auttamassa, sillä jokainen yksittäinen katsoja on aina askel kohti vahvempaa ja vakavaraisempaa Heimoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle