Aatu Aarnion kausi jatkuu TUTOssa

MESTIS / Uutinen
Aarnio on pelannut TUTOssa jo kaksi ottelua.
Kuva © Tiia Mahkonen
Sport-puolustaja siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella TUTOon.

Jo kahden ottelun verran aikaisemmin lainasopimuksella TUTOssa pelannut Aatu Aarnio siirtyy seuraan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella. Aarnio liittyi joukkueen vahvuuteen torstaina.

Aarnio on tällä kaudella pelannut Sportissa 21 ottelua tehoin 4+2. Mestiksen puolella kahdessa ottelussa pistetili on vielä avaamatta. Tammikuun loppupuolella FPS-ottelussa tapahtuneen päähän kohdistuneen taklauksen jälkeen Aarniolle tuomittiin kahden ottelun pelikielto. 

Seurasta vahvistetaan, että TUTO odottaa liitolta ja kurinpitäjältä vahvistusta sille, miten pelikiellon kanssa toimitaan. Kaksi ottelua on jo kulunut, mutta Aarnio käväisi välillä muualla.

– Aatu pelasi hyvän debyyttikauden Liigassa viime kaudella, valitettavasti tätä kautta ovat häirinneet loukkaantumiset ja tästä syystä Aatu on ollut tarjolla meille lainapelaajaksi. Aatu on jämäkkä puolustaja ja vahva kamppailija. Luotettava puolustaja, joka tekee paljon peliä edistäviä asioita. Aatusta on meille iso apu, TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kommentoi.

TUTOlla on tällä hetkellä sallitut kolme lainapelaajaa. Aarnion lisäksi lainapelaajia ovat TPS:n Kasper Koskinen sekä Lukon Onni Korkka. Kaikkien sopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ja Liiga-seuroilla on oikeus kutsua pelaajat takaisin riveihinsä tarvittaessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle