Lapa jäähän: Puolivälierätappiossa sekoittuvat pettymys ja ylpeys − "Kaikkien asenne oli, ettei meillä ole mitään menetettävää"

Naisten Liiga / Podcast
Aino Kaijankoski kättelemässä HIFK-kapteeni Karoliina Rantamäkeä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Ilveksen Emilia Varpula ja Kärppien Aino Kaijankoski joutuivat kokemaan joukkueineen raskaat puolivälierätappiot ja kauden päättymisen ennen aikojaan. Kaksikko kertoo ajatuksiaan pakotetusta arjen muutoksesta ja siitä, millaisissa ryhmissä he saivat pelinsä pelata.

Jakson voit kuunnella myös Jatkoajan Spotifysta tai Youtubesta.

00.00 Jakson alustus
01.00 Mitä puolivälieristä jäi käteen?
11.30 Emilia Varpulan vierailu
24.30 Podiadin tähdistökentällinen
30.40 Aino Kaijankosken vierailu
44.10 Puhetta välieristä + loppusanat

Uudessa Lapa jäähän -podcastjaksossa Ilveksen Emilia Varpula ja Kärppien Aino Kaijankoski kertovat ajatuksiaan puolivälieriin päättyneistä kausistaan sekä joukkueen osalta että henkilökohtaisten odotustensa kautta. Kaksikkoa yhdistää yksi asia − kauden päättyminen tässä vaiheessa kirpaisee.

Kärppien kausi päättyi HIFK:ta vastaan, KalPa osoittautui Ilvestä paremmaksi.

− Enää ei mennä hallille tai nähdä joukkuelaisia samalla tavalla kuin kauden aikana. Jäälle ei pääse tai treenaamaan joukkueen kanssa. Se on harmillista. KalPa-sarja oli tasainen ja pelit olivat vähämaalisia. Maalivahdit pelasivat tosi hyvin ja meillä tökki maalinteko pahasti. KalPalta nousivat yksilöt esiin, Varpula sanailee.

Tunnollinen kärppäkapteeni Kaijankoski kertoo sairastelleensa heti kauden päättymisen jälkeen, mutta nyt hän on jo paremmassa kunnossa.

− Mielellään sitä olisi pelejä jatkettu, mutta ei tänä vuonna. Olen ylpeä siitä, miten joukkue esiintyi pudotuspeleissä. Kaikkemme annoimme ja se ei riittänyt, joten nyt sitten näin, virkkoo Kaijankoski voitoin 0−3 hävitystä HIFK-sarjasta.

− Meidän pelimme oli varmasti kauden mittaan välähdyksinä siellä, mitä se parhaimmillaan on. Joukkue alkoi hitsautua yhteen juuri ennen pudotuspelejä. Sen huomasi kopissa, että nyt kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Lähdimme altavastaajana, joten kaikkien asenne oli, ettei meillä ole mitään menetettävää. Kaikista löytyi ekstralataus, jotta pystyimme pelaamaan kauden parhaat pelimme, kärppäpuolustaja summaa.

Jaksossa otetaan katsaus laajemminkin päättyneisiin Naisten Liigan puolivälieriin sekä katsahdetaan välierien kuumiin pelipareihin. Mukana on lisäksi tuttuun tapaan podiadin tähdistökentällisen valinta.

Juontaja Lassi Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua jaksosta voi jatkaa aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle