TPS otti työvoiton Pelicansista Lahdessa

LIIGA / Kuvakooste
TPS kukisti Pelicansin jännittävässä ottelussa. Pelicans oli kahden maalin johdossa, kunnes TPS kuroi lahtelaisten etumatkan kiinni. Varsinainen peli ratkesi voittomaalikilpailussa Petrus Palmun laukaistua kiekko Jussi Olkinuoran vartioimaan maaliin.
TPS aloitti vahvasti heti ottelun alusta. Linus Fröberg yritti ujuttaa kiekon Jussi Olkinuoran maaliin.
Aidan Dudasin vuoro yrittää ensimmäisessä erässä maalia. Olkinuora torjui hienosti TPS:n yritykset ja oli täystyöllistetty maalillaan.
Pelicans käynnistyi vasta toisessa erässä. Luboš Horký yritti ahkerasti kiekkoa Noa Valin maaliin ja onnistuikin siinä ajassa 20.50.
Topias Haapasen ja Pelicansin Kasper Puution luistelukisa.
TPS otti aikalisän Pelicansin toisen erän alussa tekemän ensimmäisen maalin jälkeen.
Ottelun toinen maali ja kiekko vieri Noa Valin maaliin. Pelicans siirtyi 2–0 johtoon.