Yhden ilo on toisen suru: Chiefs porhalsi mestaruuteen VG-62:n kustannuksella

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
Turkulainen Chiefs voitti naantalilaisen VG-62:n toistamiseen II-divisioonan länsirannikon lohkon finaalisarjassa. Chiefs aloitti vahvasti, mutta VG-62 sai pelin uomilleen ottelun vanhetessa. Vauhti kiihtyi ja otteet kovenivat loppua kohti, mutta Chiefs vei ottelun nimiinsä maalein 4–1 ja pääsi juhlimaan lohkon mestaruutta.
Kuva © Timo Savela
Chiefs haki toista ja ratkaisevaa voittoa.
Keskiviikkona kotihallissaan tappion kärsinyt lohkokärki VG-62 pyrki näyttämään hauista Chiefsille.
Naantalilaisilla riitti kuitenkin tekemistä turkulaisten kanssa.
Kotijoukkue Chiefs hallitsi ensimmäistä erää.
Lopulta hallinta saatettiin muunnettua maaleiksi. Simo Teperi vastasi ottelun avausosumasta.
VG-62 otti kaksi jäähyä kerralla.
Jäähyt pistivät miettimään.
Chiefs ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään Nico Hiltusen ja Roni Rantakarin jäähyjä. Akseli Huttunen tasoitti pelin jäähyjen umpeuduttua.
Isännät nousivat jälleen johtoon jo seuraavassa vaihdossa. Jaakko Rakkolainen sai kauhottua kiekon maaliin lähietäisyydeltä.
Jäällä ei nähty nimimiehiä, mutta tämä nimi lienee kovaa valuuttaa, ainakin Etelä-Afrikassa.
Chiefs jatkoi pommitustaan toisessa erässä.
Taavi Palotie vastasi 3–1 osumasta.
Naantalilaiset paransivat otteitaan ottelun vanhetessa. Vauhti kiihtyi...
Runkosarjasta poiketen tilanteet pelattiin loppuun saakka.
...ja samalla otteet kovenivat.
Rasmus Berrebbah menetti kypäränsä ja mailansa pelin vilskeessä.
Chiefs pyrki jäädyttämään pelin kolmannessa erässä. Minuutit kuluivat kuitenkin hitaasti.
Peli pyöri pääasiassa turkulaisten kenttäpäädyssä kolmannen erän lopussa...
.., mutta Miika Laaksosen tyhjään maaliin vippaama kiekko katkaisi naantalilaisten kirin lopullisesti.