Latvian tyttöjen maajoukkue venyi tasapeliin TPS:n naisten akatemiajoukkuetta vastaan

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
Latvian tyttöjen maajoukkue kohtasi TPS:n naisten akatemiajoukkueen Turun Impivaarassa. Harjoitusottelu koostui pitkälti kotijoukkueen kiekonhallinnasta, mutta vieraat hyödynsivät vähät tarjoutuneet paikat tehokkaasti. Lopputulos 2–2.
Kuva © Timo Savela
Kotijoukkue marssi jäälle ensimmäisenä.
TPS:n naisten akatemiajoukkue sai vieraita Latviasta.
Latvian alle 18-vuotiailla riitti kiirettä omassa kenttäpäädyssä...
... sillä vastassa oli kokeneita pelaajia, kuten yli 200 pääsarjaottelua pelannut Janina Enström.
Latvian maalia vartioineella Megija Kažella riitti torjuttavaa.
Kun et tee, kaveri tekee. Vaikka kiekko pyöri lähinnä latvialaisten kenttäpäädyssä, yksittäinen tilanne riitti siirtämään vieraat johtoon.
Turkulaiset tulivat vauhdilla toiseen erään.
Valkopaidat jatkoivat painostusta.
Laukauksia sateli siniviivalta.
Lopulta kotijoukkue sai kiekon vieraiden maaliin. Carolina Grönroos tasoitti pelin.
Kapteeni Noora Yrjölä nosti turkulaiset 2–1 johtoon.
Kokeneita pelureita ei ohitettu helpolla. Hanna Brofelt ohjattiin kertaalleen jäähypenkille taklauksesta.
Toisella kertaa tilanne tulkittiin yhteentörmäykseksi.
Kolmas erä mukaili edellisiä eriä. Vauhtia ja kotijoukkueen painostusta riitti viimeiseenkin erään.
Välillä piti laittaa hiukset uusiksi.
Latvialaiset onnistuivat kuromaan pelin tasoihin.
Lisäminuutit eivät tuottaneet tulosta, joten vuorossa oli loppukättelyt ja palkintojen jako, josta vastasi nykyisin HIFK:ta edustava Pauliina Salonen.
Hiukset laitettiin vielä kertaalleen kuntoon.
2–2 tasapelin kunniaksi asettauduttiin yhteiskuvaan.
Latvialaiset järjestivät vielä omat jääseremoniat aivan loppuun.