Daniel Grillfors: "Toivon, että sain opetettua hänelle jotakin uutta"

LIIGA / Haastattelu
Daniel Grillfors joutui jättämään hyvästit pakkiparilleen Marcus Högströmille.
Kuva © Harri Bragge - www.facebook.com/hbphotography.fi -
Perjantai-illan ottelun jälkeen HIFK:n pukukopissa ei soinut tavan mukaan musiikki. Syvät huokaukset ja lyhyet vastaukset sekoittuivat toimittajien puhetulvaan. HIFK hävisi HPK:lle 5-3, ja yksi pettyneistä oli ruotsalaispuolustaja Daniel Grillfors.

HIFK-puolustaja viittaa toimittajaa istumaan viereensä pukuhuoneessa.

− Teimme kovasti töitä kaksi ensimmäistä erää, mutta simahdimme. Kamppailimme todella ja ikävä takaisku oli, että HPK pääsi iskemään ne kaksi salamana tullutta maalia. Meidän pitäisi löytää keino saada kiekko maaliin useammin, kertaa Daniel Grillfors.

Uuden vuoden kynnyksellä on myös hyvä puida läpi mennyttä kautta.

− Välillä saamme pisteitä ja välillä emme. Häviäminen turhauttaa, kun pelaamme kuitenkin hyvin. Tulemme kovaa päälle ja paahdamme kaksi erää. Sitten kolmannessa jäädymme. Puolustuksemme on kelpo kuosissa, mutta se ei ole vastaus maalinteko-ongelmiin, huokaa puolustaja.

HIFK menettää hyvän pelinappulan, kun Marcus Högström jättää joukkueen.

− Hän on hyvä tyyppi. Itseluottamus on Marcuksella kohdillaan ja hän on taitava kiekon kanssa. Minä olen jo vanha mies ja katson, kun hän painaa siinä vierellä ja huutaa, että minä olen vapaana, syötä tänne. Toivon, että sain opetettua hänelle jotakin uutta, kertoo Grillfors selvästi herkistyneenä.

Toimittaja törmäsi sattumalta Grillforsiin ja tämän seurakaveri Mikael Johanssoniin pari päivää aiemmin biljardisalilla.

− Pelaan paljon, mutta tämä oli ensimmäinen kerta tänä vuonna. Se puhdistaa mielen ja palloja on kiva läiskiä. Minä voitin Johanssonin kahdeksan kertaa, naurahtaa Grillfors loppuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle