Lancaster nousi ratkaisijaksi – Ilvekselle jo neljäs perättäinen voitto CHL:ssä

CHL, LIIGA / Kuvakooste
Vitkovice Rideraa vastaan tahmeasti ottelun aloittanut Ilves nousi toisessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailussa tamperelaiset nappasivat kotivoiton lukemin 3–2 (VL). Illan ratkaisijaksi nousi kahdesti maalinteossa onnistunut Les Lancaster.
Kuva © Jarno Hietanen
Vitkovice aloitti ottelun vahvasti.
Vierailijat pääsivät juhlimaan avauserässä kahta osumaa.
Toisesta erästä alkaen Jonas Gunnarsson osoittautui vieraille ohittamattomaksi esteeksi.
Ilves pääsi pyörittämään useampaan kertaan ylivoimaa, mutta Matěj Machovský piti pitkään maalinsa puhtaana.
Pelivälineetkin näyttivät hankaloittavan tamperelaisten kiriä.
Vitkovicen toisen erän neljännen jäähyn aikana Ilves pääsi lopulta juhlimaan kavennusta.
Vierailijoiden Dominik Lakatoš aiheutti läpi ottelun haasteita ilveksen puolustukselle.
Antti Pennanen odotteli rauhallisena jatkoajan alkua.
Hyvistä tilanteista huolimatta ottelun ratkaisua venyi lopulta voittolaukauskilpailuun asti.
Illan ratkaisuosuma syntyi komealla harhautuksella.
Voittolaukauksissa syntynyt osuma oli Lancasterille illan toinen.
Gunnarsson torjui kaikki neljä Vitkovicen yritystä ja sai kunnian kiittää kotiyleisöä ensimmäisenä.