Tuokkolalle jatkosopimus, Wallinheimo lopettaa

LIIGA / Uutinen
Pekka Tuokkola ja JYP ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää 26-vuotiaan maalivahdin Jyväskylässä kevääseen 2013 asti. JYPin toinen maalivahti Sinuhe Wallinheimo sen sijaan lopettaa pelinsä tämän kauden jälkeen.

Pekka Tuokkola pelaa JYPissä neljättä kauttaan ja on noussut SM-liigan huippuvahtien joukkoon.

– Olen kehittynyt JYPissä ja haluan antaa seuralle vastinetta heidän minulle antamistani mahdollisuuksista. Olen tyytyväinen, että seura halusi jatkaa yhteistyötä pitkällä sopimuksella, kertoo Tuokkola.

Tappara-kasvatti Tuokkola on pelannut tällä kaudella torjuntaprosentilla 92,51% ja päästänyt ottelua kohden keskimäärin 2,02 maalia.

JYPin toinen tämän kauden maalivahdeista, kokenut Sinuhe Wallinheimo sen sijaan lopettaa kiekkoilu-uransa kuluvaan kauteen. JYP ei tarjonnut maalivahdille enää jatkosopimusta, eikä uuden seuran etsiminen miestä kiinnostanut. 38-vuotias Wallinheimo ei kuitenkaan ole JYPille katkera ratkaisusta.

– Rinnassa sykkii loppukauden hurrikaanisydän ja tänä keväänä annan kaikkeni mestaruuden eteen. Sen jälkeen ovat edessä uudet haasteet, kertoo Wallinheimo Keskisuomalaisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle