Tappara karkumatkalle kolmella nopealla osumalla

LIIGA / Uutinen
Tappara-kapteeni Jukka Peltola iski Tapparan 2-0 johtoon
Kuva © Saana Hakala
Vahvasti toiseen välierään luistellut Tappara iski kolme maalia reilussa kolmessa minuutissa ottelun 1. erän puolivälin jälkeen.

Ensin kirvesrintojen ykkösketjun sentteri Matti Järvinen punnersi väkevästi maalille läpi nukahtaneen turkulaispuolustuksen. Järvisellä oli lopulta helppo työ nostaa kiekko takanurkkaan, kun myös TPS-maalia vartioinut Oskari Setänen hieman pelasi itsensä ulos tilanteesta.

Heti maalia seuranneessa vaihdossa TPS:n konkarihyökkääjä Tomi Kallio passitettiin jäähypenkille. Tappara jatkoi vahvoja otteita ylivoimalla, kun kapteeni Jukka Peltola vei tamperelaiset jo kahden maalin johtoon.

TPS ei saanut peliään uomiinsa tämänkään jälkeen. Seuraavan turkulaisjäähyn aikana Tappara karkasi jo 3-0 johtoon vain pari minuuttia edellisestä osumasta. Maalista vastasi edellisen ottelun sankari Henrik Haapala.