SaPKo-puolustukseen parikin Anttia

MESTIS / Uutinen
SaPKo vankisti peräpäätään kahdella uudella puolustajalla. Pässipaitoihin siirtyvät Antti Turunen JYPistä ja Antti Kutvonen Ketterästä. Lisäksi keskushyökkääjä Riku Turtiaisen kanssa on solmittu jatkosopimus.

Antti Turunen, 21, on JYPin kasvatti. Keväällä 2004 hän puolusti Suomen alle 18-vuotiaiden MM-kisajoukkueessa, mutta sen jälkeiset kaudet ovat olleet pahasti loukkaantumisten rikkomia. Turusen piti debytoida Mestiksessä jo kaudella 2005–2006, mutta sopimus Hokin kanssa purettiin lopulta terveysongelmien johdosta. Viime kaudella Turunen pelasi A-nuorten SM-liigassa 23 ottelua, joista keräsi tehopisteet 3+10.

Antti Kutvonen on puolestaan paluumuuttaja. 23-vuotias puolustaja oli mukana nostamassa SaPKoa, jonka edustusmiehistöön mahtui aikoinaan jo 17-vuotiaana, Mestikseen. Viime kauden hän kuitenkin kiekkoili edelleen Suomi-sarjassa, Imatran Ketterän riveissä. Rightin puolelta laukova pakki maalasi imatralaisten riveissä kolmesti ja syötti kuusi osumaa.

Jatkosopimuksen SaPKon kanssa sorvannut Riku Turtiainen kuului puolestaan viime kaudella nousijajoukkueen positiivisiin yllättäjiin. 27-vuotias sentteri taisteli esimerkillisesti ja saalisti odotettua muhkeamman pistepussinkin: 6+7 runkosarjan 45 ottelussa. Turtiainen esiintyi SaPKo-paidassa jo kaudella 1998–1999 silloisessa ykkösdivisioonassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle