Lampinen vaihtaa titaanipaitaan

MESTIS / Uutinen
Kaksi edelliskautta Heinolassa viettänyt Aapo Lampinen hyökkää jatkossa Kotkan Titaanien riveissä.

Urallaan tasan 350 Mestis-ottelua kasvattiseuransa KooKoon, Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen, HeKin ja Peliittojen sotisovissa tahkonnut Aapo Lampinen siirtyy Suomi-sarjaan keväällä nousseen Kotkan Titaanien riveihin yksivuotisella pelaajasopimuksella.

Lampinen nakutti päättyneellä kaudella peliittapaidassa pelaamissaan yhteensä 46 runkosarja- ja playout-ottelussa 11 (8+3) tehopistettä.

Titaanien päävalmentajana jatkava kokenut, ja Lampiselle jo yhteisiltä KooKoo-kausilta [2004–2006] tuttu, Reijo Mansikka odottaa 26-vuotiaan laitahyökkääjän ottavan itselleen suuren roolin kotkalaismiehistössä.

– Lampinen on minulle Kouvolan vuosien ansiosta jo entuudestaan tuttu pelaaja ja olen todella iloinen, että onnistuimme hänet saamaan riveihimme. Aapo tuo joukkueeseen ratkaisuvoimaa ja hän on myös halukas ottamaan vastuuta harteilleen, Mansikka kommentoi.

– Lampinen omaa erittäin hyvän pelisilmän ja onkin erittäin käyttökelpoinen pelaaja niin yli- kuin alivoimalla.

Lampisen hankinnan lisäksi Titaanit julkaisi yhteensä viisi jatkosopimusta, sillä punanutun pukevat myös tulevalla Suomi-sarjakaudella 2012–2013 päälleen puolustajat Riku Hietala ja Ville Hämäläinen sekä hyökkääjät Joni Jokila, Topi Paappanen ja Tomi Inkinen.


Aapo Lampinen nostelee jatkossa käsiä kohti kattoa Titaanien sotisovassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle