U20 SM-sarjan parhaaksi hyökkääjäksi valittu Leevi Viitala jatkaa Ässissä: "Koen tämän parhaaksi paikaksi kehittyä ja ottaa seuraavia askeleita Liigassa"

LIIGA / Uutinen
Viitala pääsi pelaamaan päättyneellä kaudella 26 liigaottelua.
Ässien kasvatti pääsi viime kaudella haistelemaan liigatunnelmaa. Ässien kehitysjohtaja uskoo Viitalan tekevän tulosta myös liigakentillä.

Ässät on käyttänyt Leevi Viitalan sopimuksessa olleen option kaudesta 2022−23. Lisäksi hyökkääjän kanssa tehtiin jatkosopimus kaudesta 2023−24, kertoo Ässät tiedotteessaan.

Päättyneellä kaudella ässäkasvatti valittiin U20 SM-sarjan parhaaksi hyökkäääksi. Viitala oli 28 maalillaan myös sarjan paras maalintekijä. 20-vuotias Viitala ehti pelata lisäksi 26 Liiga-ottelua tehoin 4+4=8.

− Leevi on osoittanut merkkejä, että hän pystyy tekemään numerotulosta myös aikuisten tasolla. Tärkeä asia on kehittää peliä kokonaisvaltaisemmaksi, jotta hän pääsee käyttämään vahvuuttaan jatkuvasti myös liigatasolla, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteessa.

− Koen tämän parhaaksi paikaksi kehittyä ja ottaa seuraavia askeleita Liigassa. On myös kunnia päästä pelaamaan kotikaupungin joukkueessa, kommentoi Viitala.

» Lähetä palautetta toimitukselle