Tapparan mestarijoukkueessa muutoksia − pistekärki Levtchi vuoden visiitille ulkomaille, Liedeksen ja Ahlrothin sopimukset purettu

LIIGA / Uutinen
Anton Levtchi suuntaa ensi kaudeksi ulkomaille.
Kuva © Jarno Hietanen
Tapparan ykköspistemies Anton Levtchi kiekkoilee ensi kaudella ulkomaan kentillä. Tamperelaisseura kertoi myös purkaneensa Heikki Liedeksen ja Jesper Ahlrothin sopimukset.

Anton Levtchi käyttää sopimuksessaan olleen option siirtyä ulkomaille. 28-vuotias hyökkääjä palaa kuitenkin kirvesrintojen riveihin takaisin kaudeksi 2025–26.

Levtchi voitti Tapparassa kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta. Päättyneellä kaudella hän oli joukkueen tehokkain pelaaja sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä. Runkosarjassa hän iski 55 ottelussa tehot 19+38 ja pudotuspeleissä takoi 16 otteluun 14 tehopistettä.

Tamperelaisseura tiedotti myös, että puolustaja Jesper Ahlrothin ja hyökkääjä Heikki Liedeksen ensi kautta koskeneet sopimukset on purettu. Ensimmäistä kauttaan Tapparassa pelannut 31-vuotias Liedes teki runkosarjassa tehot 18+14 ja pudotuspeleissäkin keräsi viisi tehopistettä. 22-vuotiaan Ahlrothin vastuu puolestaan jäi kauden aikana pieneksi, sillä hän pelasi Liigassa vain 12 ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle