Sport hankki nuoren hyökkääjän Raumalta − Eetu Levänen pitkällä sopimuksella Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Sport saa riveihinsä nuorta voimaa Raumalta.
Vaasan Sportin hyökkäys täydentyy Lukon organisaatiosta Vaasaan siirtyvällä Eetu Leväsellä.

Sport on tehnyt 2+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Eetu Leväsen kanssa. 19-vuotias hyökkääjä liittyi vaasalaisten harjoitusrinkiin tiistaina. 

Levänen on pelannut kolme edelliskautta Lukon junioreissa. Viime kaudella hän on Lukon U20-joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja iskettyään 44 otteluun tehot 18+21.

Laitahyökkääjän roolissa pelaava Levänen on esiintynyt myös Suomen ikäkausimaajoukkueissa. Pelejä on kertynyt U17- U18 - ja U19-maajoukkueissa.

− Eetu on itselleni tuttu pelaaja jo Kuopion ajoilta, ja olen seurannut hänen kehitystään viime kausien aikana Lukon U18 ja U20 joukkueissa. Eetulla on hyvät hyökkäyspelitaidot, ja hän on pystynyt tekemään tulosta jo U18 ja U20 sarjoissa. Kehittyneen fysiikan ja luistelun myötä, hän on pystynyt murtautumaan myös U20 maajoukkueen mukaan kuluneella kaudella, kertoi Sportin urheilutoimenjohtaja Herkko Koski.

− Hänen kehityskäyränsä on vahvasti ylöspäin ja uskon, että hänellä on realistiset mahdollisuudet murtautua liigajoukkueeseemme tulevien kausien aikana. Oli myös itsellä tärkeää, että Eetu itsekin koki Vaasan olevan oikea paikka hänelle, seuraavien kehitysaskeleiden ottamiselle

» Lähetä palautetta toimitukselle