Petrus Palmu palaa TPS:n kokoonpanoon – Witkowski, Lauridsen ja Suomi ovat sivussa

LIIGA / Uutinen
Petrus Palmu pelaa illalla ensimmäisen pudotuspeliottelunsa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Kaikissa joukkueissa nähdään jälleen muutoksia kokoonpanoissa. Tappara, Pelicans ja Kärpät tekevät vain yhden muutoksen, mutta muut joukkueet tekevät enemmänkin muutoksia.

Jukurien ja Kärppien, HIFK:n ja Pelicansin sekä TPS:n ja Tapparan välisissä sarjoissa mitellään perjantai-iltana toiset osaottelut. 

TPS:lla loukkaantuivat avausosassa puolustuksesta Oliver Lauridsen sekä Jimi Suomi. Molemmat puolustajat ovat sivussa ja heidän tilallaan nähdään Sisu-Petteri Lehtonen sekä Frans Kulmala.

TPS:n kokoonpanosta toisessa on myös sivussa ykköskentästä Aarne Talvitie, jonka tilalla pelaa kaukaloon palaava Petrus Palmu. Turkulaisten maalilla jatkaa Filip Lindberg

Tapparalla samaisessa ottelussa Luke Witkowski joutui jättämään loukkaantumisen takia pelin kesken. Yhdysvaltalaispuolustaja ei pelaa tänä iltana, joten Kasper Kulonummi nousee kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi.

Keskiviikkona samaisella paikalla luutinut Tobias Ekberg nousee Joni Tuulolan pariksi kolmospariin ja Otto Leskinen Witkowskin paikalle kakkospariin Olli Juolevin pariksi. Tapparan maalia vartioi tutusti Christian Heljanko

HIFK:n Leo Komarov sai kolmen ottelun pelikiellon Lahdessa nähdyn tilanteen seurauksena. Komarovia paikkaa helsinkiläisten hyökkäyksessä Micke-Max Åsten.

Lisäksi Ville Peltosen ryhmästä on sivussa kiekosta avausosassa osumaa saanut Tony Sund, joten Niko Seppälä on Johan Motinin parina. Jesse Seppälä nousee 13. hyökkääjäksi ja Roope Taponen jatkaa helsinkiläisten maalinsuulla. 

Pelicans-kapteeni Miika Roine on sivussa ja hänen tontillaan kolmosketjussa on Leevi Tukiainen. Muutoin Tommi Niemelän ryhmä on täysin identtinen keskiviikon kamppailusta. Niklas Kokko on aloittavana maalivahtina. 

Olli Jokinen muokkaa runsaasti Jukurien kokoonpanoa. Pekka Jormakka pelaa Konsta Heleniuksen johtamassa ykkösketjussa ja Daniel Mäkiaho Kovařčíkin veljesten kanssa kakkosketjussa.

Niko Huuhtanen hyökkää Otto Mäkisen johtamassa kolmosketjussa, johon Topias Hynninen tulee uutena kasvona. Keskiviikkona kolmosketjussa pelannut Oskars Batņa putoaa nelosketjuun, joten Ottoville Leppänen on illan ottelussa 13. hyökkääjä. 

Mikkeliläisten puolustus kokee myös muutoksia. Oliver Larsen siirtyy kakkospariin Lucas Nordsäterin kaveriksi, Niclas Lundgren nousee Linus Nässenin pariksi ykköspariin ja Kasper Soini on Niklas Peltomäen parina kolmosparissa. Niilo Romppainen on sivussa ottelusta. Markus Ruusu jatkaa Jukurit-maalilla. 

Kärpillä ainoa muutos nähdään maalilla, kun Niclas Westerholm on oululaisten aloittavana maalivahtina. 

Muokattu 22.3.24 klo 13.38: Otsikossa luki virheellisesti, että Larsen on sivussa. Kyseessä olikin Oliver Lauridsen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle