Pelicansin jättäneen Mikko Niemelän uutena osoitteena SaiPa

LIIGA / Uutinen
Niemelän pelit jatkuvat Lappeenrannassa.
Pelicansista lähteneen Mikko Niemelän ura jatkuu liigakaukaloissa. Konkaripuolustajan uusi seura on SaiPa.

Mikko Niemelä siirtyy SaiPan riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin maanantaina 33-vuotias puolustaja purki sopimuksensa Pelicansin kanssa, jossa pelasi alkukaudesta 11 liigaottelussa. Niemelä liittyy SaiPan vahvuuteen välittömästi.

− Erittäin hyvillä fiiliksillä olen SaiPaan tulossa. Haluan olla mukana auttamassa sekä joukkuetta että koko seuraa saamaan lisää onnistumisia ja positiivista meininkiä Kisapuistoon. Kisapuisto on tullut koettua useita kertoja myös vastustajan roolissa ja olen jo hallille tullessa kaupungin katukuvastakin nähnyt, miten tärkeä SaiPa Lappeenrannalle on, Niemelä kommentoi.

Niemelä on pelannut urallaan kaikkiaan 612 Liigan runkosarja- ja pudotuspeliottelua. Pelicansin lisäksi hän on edustanut aiemmin Liigassa kasvattajaseuraansa Kärppiä. Raamikkaan (187cm/90kg) puolustajan palkintokaapista löytyy kolmen SM-kullan lisäksi kaksi hopeamitalia sekä yksi pronssi.

Viime kaudella Niemelä pelasi Kärppien riveissä 21 ottelua ennen kuin siirtyi marraskuussa loppukaudeksi lainalle SHL-joukkue Brynäsiin. Ruotsissa hän pelasi 34 ottelua ja keräsi niissä kaksi syöttöpistettä.

− Joukkueeseen tuon kokemusta ja varmasti myös lisää johtajuutta. Osaan suhtautua tähän arkeen siten, että se säilyy tasapainossa niin voittojen kuin tappioiden hetkillä. Ilman muuta selvää, että pyrin itsestäni saamaan kaiken irti joukkueen eteen. Kaksivuotinen sopimus on meille molemmille osapuolille hyvä juttu, totesi Niemelä.

» Lähetä palautetta toimitukselle