Johan Garpenlöv nimesi Tre Kronorin MM-turnaukseen – mukana tuttuun tapaan kovia NHL-pelaajia sekä SHL:n kiekkotaitureita

MAAJOUKKUE / Uutinen
Rasmus Dahlin pääsee edustamaan Ruotsia uransa ensimmäiseen aikuisten MM-turnaukseen.
Ruotsin päävalmentaja Johan Garpenlöv nimesi 24 pelaajan ryhmän MM-turnaukseen. Joukkueen runko on sama kuin kauden viimeisissä EHT-turnauksissa.

Ruotsi pelaa MM-turnauksen B-lohkossa yhdessä Suomen, Yhdysvaltojen, Tšekin, Latvian, Norjan, Itävallan sekä Iso-Britannian kanssa. Joukkue käynnistää MM-taipaleensa lauantaina ottelulla Itävaltaa vastaan.

Joukkueesta löytyy tuttuun tapaan runsaasti NHL-kokemusta, sillä mukaan hyppäävät niin Buffalo Sabresin Rasmus Dahlin kuin Chicagon Erik Gustafsson sekä kokenut Oliver Ekman Larsson, joka osallistuu seitsemänteen MM-turnaukseen. Mukana on myös pelaajia SHL:stä sekä KHL:stä. 

Suomen ja Ruotsin välisessä EHT-turnauksen ottelussa loukkaantunut Lucas Wallmark on myös nimettyjen pelaajien listalla.

Viime kevään MM-turnauksessa Ruotsi ei edennyt alkulohkostaan jatkoon, joten Garpenlövillä sekä joukkueella riittää varmasti näytönhaluja. MM-kilpailut ovat myös 54-vuotiaan päävalmentajan viimeinen näytös sinikeltaisten penkin takana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle