Ilves vahvistuu kanadalaishyökkääjä Colton Beckillä − myös Daniel Gazda tupsukorviin

LIIGA / Uutinen
Ilves saa vahvistusta hyökkäykseensä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Colton Beck ja Daniel Gazda pelaavat loppukauden Ilveksessä.

Ilves on pestannut kanadalaishyökkääjä Colton Beckin riveihinsä. 31-vuotias Beck on pelannut tällä kaudella ICEHL:n Dornbirnerissä. 45 ottelua ovat tuoneet pisteet 13+20=33.

Beckillä on paljon kokemusta myös Pohjois-Amerikasta. Hän on yliopistouransa jälkeen pelannut pitkään AHL:ssä Iowa Wildin ja Stockton Heatin joukkueissa. Hän on kiekkollut myös ECHL:ssä.

Beck on 180-senttinen ja 85-kiloinen. Hän laukoo vasemmalta. Yhteensä Beck on tehnyt AHL:ssä 343 runkosarjaottelussa tehot 42+68=110.

Daniel Gazda tupsukorvien puolustuksen

Tšekin pääsarjajoukkue Zlinistä saapuva Daniel Gazda on tehnyt tällä kaudella joukkueessaan 47 ottelussa tehot 11+10=21. 24-vuotias puolustaja johtaa lukemallaan koko sarjan maalipörssiä.183-senttinen ja 91-kiloinen sekä oikealta laukova tšekkiläinen Gazda on pelannut myös maajoukkueessa.

− Colton Beck pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyksen paikkoja, ja hänen kokemuksensa, asenteensa ja työmääränsä tulevat varmasti auttamaan meitä loppukauden aikana. Daniel Gazda tuo vaihtoehtoja puolustukseemme ja yhden mahdollisen lisäkortin katsottavaksi ylivoimapeliimme. Hänen laukauksensa on erinomainen, eikä hän pelkää käyttää sitä. Näiden vahvistusten myötä saamme joukkueeseemme tarvitsemaamme lisäsyvyyttä ja vaihtoehtoja, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela Ilveksen tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle