Iiro Pakarinen jatkaa HIFK:ssa pitkällä jatkosopimuksella

LIIGA / Uutinen
Pakarinen jatkaa Nordiksella kevääseen 2027 saakka.
HIFK tiedotti runkosarjan päätöskierroksen KalPa-ottelussa solmineensa hyökkääjä Iiro Pakarisen kanssa pitkän jatkosopimuksen.

HIFK on kiinnittänyt hyökkääjä Iiro Pakarisen kolmevuotisella jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2027. Seura tiedotti asiasta runkosarjan päätöskierroksella ottelussa KalPaa vastaan.

Viidettä kauttaan Nordiksella pelaava Pakarinen on pelannut punanutussa yhteensä 247 ottelua tehoin 76+50. Helsinkiin kaudelle 2012–13 siirtynyt laituri on edustanut Liiga-tasolla myös KalPaa. Kuluvalla kaudella 58 otteluun Pakarinen on iskenyt 30 (18+12) tehopistettä. Hän on tehtaillut kaudella myös kaksi hattutemppua.

– Päätöstä ei tarvinnut kauan miettiä. Ei ole itsestäänselvyys, että saa pelata tässä seurassa. En olisi missään muualla mieluummin. Tämä on se paikka, missä haluan pelata. Fiilis on ihan mahtava, Pakarinen kommentoi HIFK:n tiedotteessa.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Iiro päätti jatkaa uraansa Suomessa ja HIFK:ssa. Hänellä oli kysyntää myös muissa sarjoissa. Iiro on seuran näköinen johtajatyyppi, joka luo standardin urheilijan päivittäiseen vaatimustasoon, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle