Helsingissä tulinen ystävänpäivä – 11 pelaajaa jäähykoppiin

LIIGA / Uutinen
Julius Nättinen laukoi ottelun ensimmäisen osuman.
Kuva © Ville Tohka

Kahdella HIFK:n pikamaalilla alkanut ottelu on herättänyt kuumia tunteita alusta lähtien. Muun muassa kovasta suunsoitostaan tunnettu Leo Komarov lähti kymmeneksi minuutiksi jäähyaitioon epäurheilijamaisesta käytöksestä, kun ensimmäinen erä oli yltänyt puoliväliin.

Toisessa erässä sokka irtosi todellisesti, kun Ilveksen Juho Rautanen kampitti HIFK:n Aleksanteri Kaskimäen. Ottelun vauhdissa Ilveksen Matias Mäntykivi osui maassa makaavaan Kaskimäkeen, joka kimmastui ja ampaisi mäntykiven kimppuun.

Lopulta jokainen jäällä ollut pelaaja oli löytänyt itselleen painikaverin.

Tilanteesta jaettiin yhteensä 18 jäähyminuuttia. Parhaimmillaan joukkueiden jäähyaitioista löytyi jopa 11 pelaajaa.

Yhteensä ottelussa on jaettu jo 40 rangaistusminuuttia. Maalien suhteen ottelu on tilanteessa 2–0, kun kamppailu lähenee puoliväliään.

Muokattu 19.58. Korjattu jäähyminuutit oikein.