HIFK:n Kasper Kotkansalon paluu lähestyy − "Varmasti ennen joulua on tarkoitus pelata"

LIIGA / Uutinen
Loukkaantuminen on ollut pitkä ja hankala ajanjakso Kotkansalolle.
Pitkään loukkaantuneena ja sivussa ollut Kasper Kotkansalo palaa pian otteluihin mukaan. Hän on jo harjoitellut joukkueensa mukana.

HIFK:in 25-vuotias puolustaja Kasper Kotkansalo palaa pian takaisin ottelukokoonpanoon. Kotkansaloa ei nähdä vielä huomenna perjantaina HIFK:in ottelussa KalPaa vastaan, mutta paluu tapahtuu ensi viikkojen aikana. Hän odottaa tulevaa innolla ja motivoituneena.

− Kyllä mä odotan paluuta tosi innoissani. Varmasti ennen joulua on tarkoitus pelata.

Kotkansalo pelasi viimeksi yli vuosi sitten, 30. marraskuuta 2022 Pelicansia vastaan. Sen jälkeinen loukkaantuminen vei hänet pitkäksi aikaa sivuun, kun Kotkansalo joutui leikkaukseen. Leikkauksen jälkeen alkoi kauan kestävä kuntoutus, joka tuntui ajoittain myös vaikealta.

− Tosi pitkä aikahan tämä on ollut. Kyllä siinä jossain kohti aika kävi pitkäksi ja oli hankalaa. Nyt alan luottaa omaan terveyteeni ja kaikki on super jees. 

Otteluiden seuraaminen sivusta tuntui aluksi tuskalliselta. Myöhemmin Kotkansalo alkoi kuitenkin seuraamaan otteluita uudesta näkökulmasta.

− Eihän se kivaa ollut, mutta sitten opin seuraamaan pelejä enemmän analyyttisesta näkökulmasta, kuin tunteella, mikä helpotti paljon.

Joukkue on ottanut "Kotkiksen" lämminhenkisesti vastaan ja palo liigapeleihin paluusta on vahva.

− En ole vielä pelaavassa kokoonpanossa niin teen ekstrahommia jäällä ja stunttailen muita. Joukkueen vastaanotto on ollut hieno ja nyt tämä kaikki tuntuu jo ihan normaalilta arjelta. 

− Olen intoa täynnä, joten veikkaan, että ensimmäiset pelit sujuvat melko vauhdikkaasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle