1B MM: Viron Suomesta tuttu hyökkääjä Riho Embrich: "Jonkin verran jäi hampaankoloon"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Riho Embrich uskoo, että Virolle jäi menestyksennälkää tämän turnauksen jäljiltä.
Kuva © Samppa Toivonen - https://www.samppas.net
Viron hyökkääjä Riho Embrich harmitteli Viron Ukraina-jatkoaikavoittoa. Viro olisi tarvinnut varsinaisen peliajan voiton pronssimitaleihin, mutta nyt jäi varmasti nälkää ensikisoihin.

Viro sai tuulettaa viimeisessä pelissä kotiyleisönsä edessä voittoa Ukrainasta. Voitossa oli katkeransuloisa sivumaku pronssimitalien karattua, mutta Riho Embrich oli silti onnellinen.

− Voitto oli vähän katkera, se on totta. Olisimme tarvinneet varsinaisella peliajalla sen voiton, jotta olisimme pystyneet uusimaan viime vuoden pronssimitalin. Se olisi varmasti maistunut hyvältä. Tämä oli kuitenkin hieno taistelu ja hieno voitto kotiyleisön edessä. Aika tärkeä homma kaikille äijille varmasti, että pystyimme lopettamaan tämän turnauksen voitolla, mies totesi.

Viime vuoden kisamenestys, pronssimitalit samalla sarjatasolla, antoi odottaa mitalia tältäkin vuodelta. Neljäs sija jätti virolaisille nälkää seuraavaan kauteen.

− Aika vaikea sanoa vielä tunnelmia koko turnauksesta, kun ei ole ehtinyt prosessoida koko tilannetta. Jonkin verran jäi varmasti hampaankoloon, koska odotukset olivat tänä vuonna vähän korkeammat. Loppupeleissä loppu oli kuitenkin ihan hyvä, niin varmaan se päällimmäinen fiilis on ihan hyvä.

− Aika paljon ollaan menty viimeisten vuosien aikana eteenpäin ja nyt on joka vuosi mahdollisuus taistella mitaleista. Hampaankoloon jäi nyt tänä vuonna, niin ensi vuonna sitten uusi yritys, Embrich vakuuttaa lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle