Slovakian maajoukkueelle uusi päävalmentaja ja GM

MAAJOUKKUE / Uutinen
Slovakialaiset tuulettavat jatkossa Zdeno Cígerin valmennuksessa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Slovakian maajoukkueen valmennustehtävät kevääseen päättäneelle Vladimír Vujtekille on löydetty korvaaja. Maajoukkueen uusi päävalmentaja on Zdeno Cíger ja uutena GM:nä aloittaa Róbert Svehla.

Entinen NHL-pelaaja ja Slovakian sekä Tšekkoslovakian maajoukkuehyökkääjä Zdeno Cíger on Slovakian maajoukkueen uusi päävalmentaja. Hän seuraa tehtävässä Vladimír Vujtekia, joka siirtyy Tšekin maajoukkueen päävalmentajaksi.

Uutena GM:nä aloittaa Róbert Svehla, joka teki niin ikään pitkän uran NHL:ssä ja Slovakian sekä Tšekkoslovakian paidassa. Sopimusten yksityiskohdista tiedotetaan keskiviikkona Bratislavassa pidettävässä tiedotustilaisuudessa.

Cíger on viimeiset vuodet keskittynyt pitämään omaa kiekkoakatemiaansa ja Svehla toimi vuodenvaihteessa Slovakian alle 20-vuotiaiden pronssijoukkueen joukkueenjohtajana.

Molemmat ovat kovan koitoksen edessä, sillä Slovakian kiekkopiireissä on puhuttanut paikallisen kiekkoliiton puheenjohtajavaali ja sitä seurannut slovakialaisten huippupelaajien avoin kirje, jossa pelaajat uhkasivat Slovakian kiekkoliittoa maajoukkueen boikotoinnilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle