x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Eeli Tolvanen pelasi Suomen paidassa Etelä-Korean olympialaisissa.

Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com

Leijonat saa NHL:stä huippuvahvistuksen - Tolvanen liittyy joukkueeseen

Nashville Predatorsin hyökkääjä Eeli Tolvanen liittyy Leijonien riveihin. Samalla Tapparan puolustajan kisapassiin lyötiin leima.

Jokereista NHL:ään siirtynyt Eeli Tolvanen saapuu Leijonien vahvuuteen lauantaina ja hänen on tarkoitus pelata jo samaisena iltana Kanadaa vastaan. 

− Hän on tällä kaudella osoittanut Leijonissa ja KHL:ssä olevansa kansainvälisen tason huippupelaaja. Eelillä on kova into tulla ensimmäisiin miesten MM-kisoihinsa ja päästä pelaamaan, toteaa liiton tiedotuksessa Leijonien GM Jere Lehtinen.

Samalla Tappara-puolustaja Niko Mikkolan kisapassiin leimattiin myös kisapassiin. Jokerit-sentteri Mika Niemi puolestaan palaa kotiin, kun hänen kisapassinsa jää leimaamatta.

Nashville Predatorsin kausi päättyi viime yönä, kun Winnipeg Jets eteni NHL:n pudotuspeleissä jatkoon otteluvoitoin 4−3. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Eeli Tolvanen Leijonien kulttipelaajasta: "Kohta pitää ruveta lanseeraamaan jotain mallia"

MAAJOUKKUE | 17.5.2018 7:00
Leijonien hyökkääjä Eeli Tolvanen kohtaa torstaina puolivälierissä tuttuja pelaajia Nashville Predatorsista. Aikaero ei ole myöskään vaikuttanut pelaajan itsensä mukaan omaan pelaamiseen. lue lisää

Tolvanen Granlundin rinnalle - Leijonien kentälliset alkusarjan päätöspeliin

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 11:14
Suomen maajoukkue on paljastanut ketjunsa alkusarjan viimeiseen otteluun Yhdysvaltoja vastaan. Miehet kokoonpanossa pysyvät samoina, mutta kahden pelaajan paikkaa vaihdetaan keskenään. lue lisää

Eeli Tolvanen tappio-ottelusta: "Olihan meillä maalipaikkoja, mutta olimme huolimattomia niissä"

MAAJOUKKUE | 14.5.2018 0:19
Suomi kärsi miesten MM-kisojen toisen häviönsä, kun Saksa oli vahvempi jatkoajan päätteeksi lukemin 3-2. Leijonien hyökkääjä Eeli Tolvanen manasi ottelun jälkeen maalipaikkojen tuhlailua. lue lisää

Hobititkin tarvitsivat tukea voitokkaalla matkallaan − Tolvasta odottaa Mordor, ellei apuja tule

MAAJOUKKUE | 17.2.2018 16:00
Olympianäyttämöllä Tolvanen on nyt saman tilanteen kynnyksellä kuin seurajoukkueessa. Hän tarvitsee muuta joukkuetta viedäkseen tehtävänsä maaliin. lue lisää

Kahden maalin Tolvasella oli sauma myös hattutemppuun - "Lepistö antoi siinä lopussa vielä tyhjän maalin"

MAAJOUKKUE | 16.2.2018 17:27
Eeli Tolvanen jatkoi siitä, mihin hän eilisessä Saksa-ottelussa jäi. Tehot 1+3 saivat Norja-ottelussa jatkoa kahden maalin muodossa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Eeli Tolvanen

Nashville #20 L h
s. 1999 Vihti
178CM / 78KG