Jukureiden luottohyökkääjälle jatkosopimus

MESTIS / Uutinen
Turtiainen kiekkoilee myös tulevalla kaudella Jukureissa.
Kuva © Antti Varonen
Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Jaakko Turtiaisen kanssa.

Viime kaudella Mestis-mestaruutta Jukureissa juhlinut Jaakko Turtiainen jatkaa mikkeliläisjoukkueessa. 24-vuotias laitahyökkääjä oli kauden aikana joukkueen luottohyökkääjä ja pelasi ainoana pelaajana kauden kaikki 69 runkosarja- ja pudouspelikamppailua. Pisteitä Turtiaiselle kertyi runkosarjassa 23 (7+16) ja pudotuspeleissä neljä (2+2).

− Jaakon arvoa ei mitata pelkillä tehopisteillä. Valmennuksen ylläpitämissä tilastoissa, jotka liittyvät pelin sisäisiin voittaviin asioihin, Turtiainen oli viime kauden kärkipelaajamme. Hän pystyy tekemään kanssapelaajistaan parempia, kehui Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.

− Onneksi saatiin sitkeä taistelija, esimerkillinen kamppailija, vahva kiekon riistäjä ja ennen kaikkea hieno persoona vahvistamaan ryhmäämme.

Urallaan 105 Liiga-otteluakin HPK:n riveissä pelannut Turtiainen on edustanut myös Suomea alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Mestiksessä hyökkääjältä löytyy viime kevään mestaruuden lisäksi myös kaudella 2013-14 napattu hopeamitali Jukureiden paidassa.

Turtiaisen sopimuksen myötä Jukureilla on 24 pelaajasopimusta. Joukkueeseen haetaan vielä yhtä puolustajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle