Jaloselle valmennusapua Mestiksestä

MAAJOUKKUE / Uutinen
Antti Pennanen on tullut viime aikoina tutuksi Jukureiden penkin takana.
Kuva © Antti Varonen
Nuoret Leijonat saavat valmennustiimiinsä uutta verta, kun Antti Pennanen liittyy joukkueen mukaan.

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen saa valmennustiimiinsä vahvistusta Jukureista, kun mestaruuteen mikkeliläiset luotsannut Antti Pennanen toimii jatkossa myös Nuorten Leijonien apuvalmentajana.

Valmennusurallaan Pennanen on valmentanut KalPassa, HIFK:ssa ja HPK:n juniorijoukkueissa. Hämeenlinnassa hän valmensi B-juniorit kaksi kertaa hopealle. Hänet valittiin myös A-nuorten SM-liigassa vuoden valmentajaksi kaudella 2010-11.

− Olin hyvin otettu, kun Jukka soitti ja pyysi mukaan. Maajoukkue on kunnia-asia ja tulen tekemään kaikkeni, jotta pelaajat kehittyisivät ja menestyisivät. Haluan myös kiittää perhettä ja Jukureita, ennen kaikkea Jukka Toivakkaa ja Tommi Kerttulaa tästä mahdollisuudesta, valmentaja kommentoi.

Jukuriluotsin lisäksi valmennustiimiin kuuluvat Timo Lehkonen, Janne Mälkiä ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen. Pennasen pesti alkaa välittömästi ja kattaa myös vuodenvaihteessa Helsingissä pelattavat alle 20-vuotiaiden MM-kisat.

− Uskon, että kokemukset erittäin kovatasoisista kansainvälisistä peleistä ja maailman huippupelaajien näkeminen läheltä tuovat lisäarvoa myös Jukureiden valmennukseen, Pennanen lisäsi.

» Lähetä palautetta toimitukselle