Hurricanes menettää Pescen ja Raskin loppukaudeksi

NHL / Uutinen
Ottelu Oilersia vastaan jäi kauden viimeiseksi sekä Victor Raskille että Brett Pescelle.
Kuva © Getty Images
Puolustaja Brett Pesce ja keskushyökkääjä Victor Rask ovat loppukauden sivussa Carolina Hurricanesin kokoonpanosta olkapäävamman vuoksi. Hurricanes paikkasi rivejään nostamalla farmista puolustaja Roland McKeownin.

Carolina Hurricanes pelaa loppukauden ilman puolustaja Brett Pesceä ja keskushyökkääjä Victor Raskia. Joukkueen tiedotteen mukaan molemmilla runkopelaajilla on olkapäävamma. Hurricanes täydensi kokoonpanoaan nostamalla puolustaja Roland McKeownin farmista.

Pesce on Hurricanesin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2013, ja kuluva kausi on amerikkalaispuolustajalle kolmas Hurricanes-kokoonpanossa. Peliaikaa Pesce on saanut joukkueestaan kolmanneksi eniten.

Rask on myös Hurricanesin oma varaus, toiselta kierrokselta vuodelta 2011. Ruotsalaissentteri on pelannut jo neljä NHL-kautta, joista nykyinen jäi tehoiltaan heikoimmaksi. 

McKeown on Los Angeles Kingsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2014. Kanadalaispuolustaja siirtyi Hurricanesiin kolme vuotta sitten vaihdossa Andrej Sekeraan. McKeown on enimmäkseen pelannut farmissa, NHL-pelejä on kertynyt vasta kolme kappaletta.

» Lähetä palautetta toimitukselle