Sallinen makseli viime kauden kalavelkoja

KHL / Haastattelu
Jere Sallinen ampui kauden avausosumansa ylänurkkaan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lauantainen Jokereiden ja Moskovan TsSKA:n kohtaaminen oli vauhdikasta ja hyvää jääkiekkoa. Jokereiden kolmannen osuman iskenyt Jere Sallinen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

KHL.ssä ei usein taklata kovinkaan paljon, mutta lauantaina laidat ryskyivät. Pelissä riitti vauhtia loppuun saakka, ja yleisö sai vastinetta rahoilleen. Yksi rymistelijöistä oli Jokereiden Jere Sallinen.

- Hyvä peli - vauhdikas ja fyysinen. Vastuskin oli kyllä hyvä. Viime kausi tietysti oli myös muistissa, mutta kyllähän sarjan parhaita joukkueita vastaan on mukava pelata, Sallinen sanoi.

- Heitä vastaan on kyllä aina fyysisiä pelejä, mikä on mukavaa. Tästä voitosta on hyvä ammentaa asioita jatkoa varten.

Fyysisessä ja ajoittain kuumassakin kamppailussa jaettiin paljon jäähyjä molemmille joukkueille. Lopussa turhautuminenkin paistoi läpi muun muassa TsSKA-tähti Aleksandr Radulovista, joka napautti Sallista jaloille hetki ennen summeria.

- Kyllähän jäähyt aina rikkovat peliä. Välillä tuli pitempää huilia, ja toiset sitten pelasivat todella paljon.

- Häviöllä sitä vähän kuumenee usein. Onneksi emme itse lähteneet mukaan siihen.

Jokerit oli kamppailussa suurimman osan ajasta kuskin paikalla, mutta toisessa erässä kotijoukkue oli pinteessä. Joukkue kuitenkin kesti vieraiden paineen maalivahti Henrik Karlssonin avustuksella.

Sallinen laukoi ottelussa myös kauden ensimmäisen maalinsa, kun hän pääsi kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen Pekka Jormakan kanssa. Sallinen sai syötön lapaansa ja täräytti yläkulmaan.

- Toisessa erässä jouduimme aika paljon puolustuskannalle. Saimme onneksi kolmannen alussa sen vastahyökkäyksen: (Petteri) Wirtanen teki hyvin tilaa punaviivalla ja Jormakka antoi loistavan syötön minulle. Onneksi meni sisään, Sallinen lopetti.

» Lähetä palautetta toimitukselle